Lediga tjänster

Lediga tjänster

 

 

Nedan kan du läsa om de lediga tjänster vi har för närvarande.

 

Lediga Tjänster


RÖRMOKARE HELTID


Om tjänsten:

Vi söker just nu en rörmokare som är självgående, för VVS-jobb dels mot våra egna kunder men även för en uppdragsgivares räkning, och då främst vara en del i ett byggteam som rörmokare, men där kan även andra arbetsuppgifter bli aktuella såsom exempelvis skiva väggar, justera någon lagerdörr med mera, varför vi gärna ser att du är allmänt händig.


Vi utför arbeten främst på bensinstationer och i butiksmiljö, varför du som söker måste vara proffessionell i din framtoning och vara företagets ansikte utåt. Arbetena är mestadels i Stockholmstrakten men vissa resor ut i landet kan förekomma.


Vem vi söker:

Vi söker dig som har VVS-behörighet och är driftig, idérik och lösningsorienterad. Du trivs att arbeta såväl i ett byggteam som ensam och du bidrar till god stämning på arbetsplatsen. Du är proffessionell i din framtoning och förstår vikten av att kunden och kundens verksamhet har en central roll i det vi gör. 

Eftersom vi ofta arbetar i team med exempelvis både snickare, målare, elektriker m.fl, är det viktigt att du kan och har viljan att vara behjälplig vid olika arbetsmoment.  


Övrigt:

B-körkort och VVS-behörighet är ett krav.

6 månaders provanställning tillämpas.

Anställningen är en tillsvidareanställning.

Lön enligt överenskommelse.


RustiQ - Rör och Värmeservice har funnits sedan 2015 och har mestadels jobbat med rörservice/jourservice men även gått som underetreprenör åt större aktörer för exempelvis labbmiljö på nya Karolinska Institutet och Universitetet m.fl. samt åt en byggfirma som utför ombyggnationer av kök och badrum. Nu har vi ett tätt samarbete med en uppdragsgivare som växer och tar större marknadsandelar och därför måste vi växa med dom för att möta deras efterfrågan. 


Skicka din ansökan omgående, då rekryteringen sker löpande. 


Skicka din ansökan eller eventuella frågor via E-mail till: info@rustiq.se


 

 

 

TIPS


Tycker du att rörmokare är dyra?


Prova en billig så kan ni ringa oss sen igen. Det blir inte billigare men det är kul att höra vad som hände.

KONTAKTA OSS


08-121 443 33