Om oss
Rörmokare

Om oss

Vi är ett litet företag men med hög servicegrad. Vi hjälper dig när du behöver det som mest, oavsett vilket problem du behöver hjälp med inom VVS. Våra rörmokare har stor erfarenhet av rörjour och vi arbetar för att du ska kunna känna dig trygg.


Företaget drivs av Michael Ohly som har lång erfarenhet av rörjour och rörservice och har stort intresse av såväl rörservice som kundrelationer. .


"Vi vill vara det självklara valet när det gäller val av rörfirmor med jour och rörservice".


"Vi vill bygga långa relationer till våra kunder vilket ställer krav på hög servicegrad och tillgänglighet, och kvalitén i vårt arbete är otroligt viktig".
Rörservice / Rörinstallation


Vi hjälper dig med installation av blandare, tvättställ och WC m.m.. Har du renoverat ditt badrum och behöver hjälp med att komplettera badrummet med rör, blandare och sanitetsporslin. Kanske du behöver byta din varmvattenberedare, panna eller värmepump. Oavsett vad så hjälper vi dig.Vattensäkerhet


En mycket bra produkt som är klokt att installera är en så kallad vattenfelsbrytare.

Den övervakar tillförseln av vatten till ditt hus och skulle du få ett läckage någonstans så bryter vattenfelsbrytaren inkommande vatten för att minimera vattenskadorna.

Ring oss för offert.


TIPS


Tycker du att rörmokare är dyra?


Prova en billig så kan ni ringa oss sen igen. Det blir inte billigare men det är kul att höra vad som hände.

KONTAKTA OSS


08-121 443 33